Langzitter Bixby zoekt een thuis!
asielhond_bixby

Langzitter Bixby zoekt een thuis!

Lieve “lompe” Bixby zit al meer dan anderhalf jaar in het asiel, we kunnen het niet geloven! Hij is echt een geweldige hond, daarom willen wij hem hier nog een keer in de kijker zetten!

“Hi, mijn naam is Bixby! Ze noemen mij ook wel een lomp sulletje, want ik ben dan wel een indrukwekkende verschijning maar achter mijn stoere uiterlijk zit eigenlijk een lief, sociaal mannetje verscholen. Je verwacht het misschien niet, maar ik ben echt een grote knuffelkont.

Dat is ook de reden waarom mij herplaatsen zo lastig gaat: ik ben niet gewend om in huis te leven en heb altijd in een buitenverblijf gezeten, maar eigenlijk ben ik wel heel erg gehecht aan mensen en een aai op mijn bol! Ik zoek dus een grote tuin of terrein met mensen die wel graag knuffelen en met mij gaan wandelen, maar mij niet binnen willen houden.

Ik oog misschien wel lomp, maar trainen kan ik als de beste! Van zit tot af, neustargets tot pootjes op het krukje, samen rennen en hierkomen… ik sta altijd klaar! Ik zette elke les opnieuw mijn beste pootje voor en was dan ook het beste jongetje van de klas.

Met soortgenoten van het zelfde kaliber kan ik wel samenwonen, maar alleen vind ik ook prima. In mijn kennel ben ik lekker rustig en chill ik heel wat af!

Ben ik jouw maat voor het leven?

Sta jij stevig in je schoenen en spring ik je niet omver als ik aan je oor wil lebberen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met dierenasiel Tilburg, DOC-T!

hond bixby

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans