Marcel Das, penningmeester

marcel das

Marcel Das, penningmeester

“You must be the change you wish to see in the world.” – Gandhi

Maak kennis met Marcel Das – Penningmeester van Dutch Cell Dogs

Van oorsprong accountant, maakte Marcel 28 jaar geleden de overstap van de accountancy naar het bedrijfsleven. Hier heeft hij diverse financiële rollen vervuld in een internationale omgeving. Sinds 2008 runt hij zijn eigen adviesbedrijf, waarbij hij bedrijven in allerlei sectoren begeleidt en adviseert. Deze brede ervaring stelt hem in staat om zijn passie voor het vak op diverse manieren in te zetten. Binnen het bestuur van Dutch Cell Dogs brengt Marcel zijn uitgebreide financiële expertise mee, aangevuld met inzichten die hij opdeed bij talrijke andere bedrijven.

De gedrevenheid van de oprichters Betty en Marlies om hun visie te realiseren, inspireerde Marcel om zich bij Dutch Cell Dogs aan te sluiten. Als hondenliefhebber zag hij het als een prachtig doel om zijn kennis en ervaring in te zetten voor de stichting. Inmiddels is hij al tien jaar betrokken bij DCD, waar hij met veel toewijding bijdraagt aan de missie van de organisatie.

Tijdens zijn termijn als bestuurslid streeft Marcel naar een financieel gezonde organisatie, met een solide basis voor de lange termijn. Op korte termijn ligt de focus op verdere professionalisering van de stichting. Financiële gezondheid betekent voor hem dat er voldoende middelen beschikbaar zijn om de plannen te realiseren, of dit nu komt van donateurs, sponsoren of fondsen. Zijn doel is om ervoor te zorgen dat Dutch Cell Dogs niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een stabiele en succesvolle organisatie blijft.

Naast zijn professionele inzet is Marcel een gepassioneerde hondenliefhebber. In zijn vrije tijd geniet hij van sporten, wandelen en uit eten gaan. Zijn liefde voor honden en zijn passie voor zijn vak sluiten perfect aan bij de missie van Dutch Cell Dogs.

 

Met zijn rijke ervaring en diepgaande betrokkenheid is Marcel ­een onmisbare kracht binnen het bestuur van Dutch Cell Dogs.