Baasje gezocht

Meeko
MEEKO

Hoi, mijn naam is Meeko maar deze naam heb ik pas een paar dagen. Ik heb namelijk een lange tijd rondgezworven. Al een aantal weken probeerden ze mij te vangen, maar dat liet ik niet zomaar gebeuren! Ik was het vertrouwen in mensen namelijk echt even kwijt. Gelukkig gaf ik me op een gegeven moment toch over om “de mens” weer een kans te geven. En ik kan je zeggen dat heeft goed uitgepakt!

Ik ben niet opgehaald door mijn eigenaar. Maar dat had ik eigenlijk ook niet verwacht aangezien dat helaas wel vaker voorkomt bij honden zoals ik. Niet dat ik het heel erg vind hoor, nu kan ik eindelijk op zoek gaan naar een baas die echt helemaal voor mij wil gaan! De opvang weet niet zo heel veel over mij. Hier in het asiel ben ik na wat gewenning een vrolijke jongen en echt een enorme kroeldoos. Ik zou om die reden ook graag een baasje willen waarbij ik gewoon lekker op de bank mag komen liggen.

Ik ben gek op eten dus dat geeft heel veel mogelijkheden om mij veel te leren. Het liefst zou ik dit ook doen op een diervriendelijke hondenschool zodat we samen onze band kunnen versterken.

Ik ben een windhond met jachtinstinct. Het is dus niet zeker of ik wel overal los kan want dat zou wel eens gevaarlijk kunnen zijn. En ik wil natuurlijk niet weer op straat rondzwerven! Ik kan waarschijnlijk met andere honden, maar vind niet iedereen even leuk. Of er echt een match is, zou dus moeten blijken tijdens een date. Mijn jachtinstict en katten zijn geen goede combinatie, maar ik denk dat ik wel met kinderen kan. Al kan ik wel tegen ze op springen als ik ze echt heel leuk vind. Alleen zijn kan ik nog niet en het is niet zeker of ik dit op langere termijn wel ga kunnen. Dit zal dus heel langzaam opgebouwd moeten worden.

Mocht je interesse in mij hebben, dan zou het fijn zijn als je al ervaring hebt met windhonden of je goed in het ras verdiept hebt. Het is namelijk wel belangrijk dat we een goede match zijn! Wil je een keer bij mij komen kijken vul dan het onderstaande formulier in en wie weet nodig ik je wel uit!

https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

MEEKO IS PAS VANAF 10 AUGUSTUS PLAATSBAAR VANUIT DIERENASIEL BREDA

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans