Helpen als u er zelf niet meer bent

Het is goed mogelijk dat u graag onze honden en hun trainers wilt helpen wanneer u er zelf niet meer bent. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel erg mooi en willen ons uiterste best doen om in uw gedachtegoed het werk voort te zetten. U kunt helpen door Stichting Dutch Cell Dogs als erfgenaam op te nemen in uw testament. U kunt ons binnen uw nalatenschap geheel of deels erfgenaam maken, maar u kunt ook een legaat aan ons toekennen. Er is veel mogelijk. Ook kunnen wij voor de afwikkeling zorg dragen, in de rol van executeur testamentair. Zo bent u er zeker van dat alles goed geregeld wordt wanneer u dit liever niet door familie, vrienden of de notaris laat doen.

Om Dutch Cell Dogs op de juiste manier te beschrijven heeft de notaris de volgende gegevens van onze stichting nodig:

Gegevens voor de notaris:
Statutaire naam: Stichting Dutch Cell Dogs
Statutaire vestigingsplaats: Bergeijk
Adres: De Waterlaat 31, 5571 MZ Bergeijk
Kamer van Koophandel: KVK 56252196
ANBI status: ja

Wilt u het opstellen van uw testament grotendeels zelf en liever online doen? Dat is mogelijk. Dutch Cell Dogs werkt samen met NuTestament. Daar regelt u makkelijk, voordelig en in uw eigen tempo een testament waarin u ons als begunstigde kunt opnemen. Op www.nutestament.nl vindt u de stappen die u moet doorlopen.

Het trainen van asielhonden zal altijd nodig blijven. Enkel zo krijgen zij de toekomst die ze verdienen. Vol liefde, vrijheid en geborgenheid. Met uw steun kunnen wij een groot verschil maken en kunt u er verzekerd van zijn dat de trainingen door zullen blijven gaan. Het is zó ontzettend nodig.

Wanneer u het prettig vindt dan bespreek ik als oprichter van Dutch Cell Dogs heel graag met u de mogelijkheden. Dit kan telefonisch maar u kunt ook uw vragen stellen in een e-mail of vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Onze contactgegevens zijn:
T. +31 (0) 497 55 02 67
E. betty@dutchcelldogs.nl

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen in ons werk en dat u onze honden en hun trainers wilt helpen.

Betty Buijtels
Oprichter Dutch Cell Dogs