Baasje gezocht

NELLEKE

Nelleke, een Bordeaux Dog van 5 jaar.
Nelleke is na gewenning een gezellige dame die graag bij je is en heerlijk kan spelen, stoeien en knuffelen. Je moet dan wel tegen een gezonde dosis kwijl kunnen, want je zult geheid een natte lebber van Nelleke van krijgen!

Daarvoor moet ze je trouwens wel eerst beter leren kennen, want Nelleke vindt nieuwe mensen in het begin een beetje eng en kijkt dan het liefst de kat uit de boom. Met wat lekkers of een wandeling is het ijs echter snel gebroken en komt de gezellige Nel te voorschijn.

Nelleke heeft aan haar linkerheup HD (heupdysplasie) en artrose, om deze reden krijgt ze pijnstiller en speciaal dieetvoer voor de gewrichten. De kosten van deze pijnstiller bedragen ongeveer 30 euro per maand. Op dit moment krijgt ze J/D voer van het merk Hills, dit is ter ondersteuning van haar gewrichten

Ondanks haar aandoening gaat Nelleke erg graag mee wandelen. Ze loopt lekker vlot mee en kan dan aan de lijn trekken. Ze is op deze momenten sterk. Richting andere honden reageert ze over het algemeen goed en ze zou mogelijk bij een andere hond geplaatst kunnen worden. Er moet dan bij een kennismaking uiteraard wel eerst gekeken worden of er een klik is.

Het is niet bekend of Nelleke alleen thuis kan blijven, daarom zoeken we een situatie waar dit rustig opgebouwd kan worden. Nelleke wordt alleen bij oudere kinderen (vanaf 16 jaar) geplaatst.

Nelleke kan waaks zijn als ze een situatie niet vertrouwt en zoeken voor haar dan ook een baas die haar kan steunen als ze iets spannend vindt.

Onze Nel, die weet het wel! Ze zoekt een baas die haar gezelschap houdt en die net als zij dol is op knuffelen. Iemand die lekker met haar gaat wandelen en spelletjes met haar wil spelen. Vooral spelletjes waarbij ze een beloning kan krijgen, doet ze erg graag!

Bent u degene die deze eigenschappen heeft? En bent u bestand tegen een beetje kwijl? Dan horen wij graag van u! Dan willen wij u vragen om via onderstaande link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

NELLEKE IS PAS PLAATSBAAR VANAF 10 AUGUSTUS VANUIT DIERENASIEL BREDA

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans