Eigenaar van een Jailhouse Dog?

Heeft jouw hond deelgenomen aan het Dutch Cell Dogs programma? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhalen. Hoe gaat het met de hond?

Training

Jouw hond is getraind door middel van clickertraining.
De clicker is een metalen apparaatje wat een uniek klik-klak geluid maakt. De clicker is een markeerder waarmee je heel precies gedrag kunt markeren. Het voordeel van de clicker is dat het een uniek geluid is, het geluid gebruik je in het dagelijkse leven niet. Het is een kort geluid, voor de meeste mensen is het goed en makkelijk te gebruiken. Het is een geluid zonder emoties! Na elke click krijgt de hond een beloning. De hond heeft geleerd dat de clicker betekent dat zijn gedrag goed genoeg was om een beloning te verdienen. Elke keer als je een hond beloont neem het gedrag toe en zal hij dit gedrag vaker gaan vertonen.

De trainer heeft voor jullie een dagboek bijgehouden waar de vorderingen van jullie hond in staan beschreven. Sommige trainers schrijven ontzettend veel in het dagboek en andere trainers vinden dit moeilijk.

Hij heeft 16 lessen met veel plezier jouw hond getraind. Ze hebben samen ontzettend veel beleefd maar vooral heel veel van elkaar geleerd. De trainer heeft weer onvoorwaardelijke liefde gekregen en jullie hond heeft een heerlijke tijd beleefd tijdens de training. Wij hopen dat jullie voor de trainer een brief of een foto door willen mailen zodat wij deze anoniem aan de trainer kunnen geven. De trainers zijn altijd erg opgelucht en blij als hun hond een nieuw liefdevol thuis krijgt.

 

A new home for our Dutch Cell Dogs, that’s our happily ever after!