Nieuwsbrief voor asielen

COMING SOON…

Nieuwsbrief voor asielen!

Werk jij in een dierenasiel? Dan hebben wij leuk nieuws!

Binnenkort lanceren wij onze allereerste “Nieuwsbrief voor asielen”, speciaal voor (én door) asielmedewerkers en vrijwilligers!

Stichting Dutch Cell Dogs helpt asielhonden en gedetineerden op weg naar een betere toekomst. Samen gaan zij binnen het unieke en succesvolle trainingsprogramma op weg naar een nieuw leven. Net als bij de gedetineerden geldt dat alle honden – ongeacht hun voorgeschiedenis – welkom zijn bij Dutch Cell Dogs. 

Tijdens het trainingsprogramma van Dutch Cell Dogs krijgen asielhonden de kans om te (re)socialiseren met mensen en andere honden, om weer vertrouwen op te bouwen, om leuke en praktische basisoefeningen aan te leren, om zich te ontplooien en vooral: om écht hond te zijn! Bovendien wordt er uitsluitend op een positieve manier getraind en worden de trainingen steeds begeleid door ervaren instructeurs en gedragsdeskundigen. Om deze reden zijn ook honden met gedragsproblemen welkom in de training, hier gaan we intensief mee aan de slag.

Door het inzetten van deze trainingen wil Dutch Cell Dogs haar steentje bijdragen en de kans op een succesvolle herplaatsing van deze asielhonden – samen met jullie – vergroten.

De Nieuwsbrief voor asielen zal vol staan met boeiende verhalen, trainingstips, actuele en relevante informatie en inspirerende ervaringen. Daarnaast we willen ook júllie regelmatig aan het woord laten; want samenwerken en kennis delen, is niet alleen fijn, maar ook super waardevol en inspirerend!

Via bijgaand inschrijfformulier kan jij je voor deze nieuwsbrief inschrijven; het E-book Summertime krijg je er van ons zomaar bij! Deze staat bomvol leuke én nuttige zomertips, geschreven en ontworpen door het hele Dutch Cell Dogs team.

Tot snel?