Nieuwsbrief voor asielen

Nieuwsbrief voor asielen!

Werk jij in een dierenasiel? Dan hebben wij leuk nieuws!

Meld je snel aan voor onze “Nieuwsbrief voor asielen”, speciaal voor (én door) asielmedewerkers en vrijwilligers!

Deze nieuwsbrief zal vol staan met boeiende verhalen, trainingstips, actuele en relevante informatie en inspirerende ervaringen. Daarnaast we willen ook júllie regelmatig aan het woord laten; want samenwerken en kennis delen, is niet alleen fijn, maar ook super waardevol en inspirerend!

Via bijgaand inschrijfformulier kan jij je voor deze nieuwsbrief inschrijven!.

Tot snel?

Over Dutch Cell Dogs: 

Stichting Dutch Cell Dogs helpt asielhonden en gedetineerden op weg naar een betere toekomst. Samen gaan zij binnen het unieke en succesvolle trainingsprogramma op weg naar een nieuw leven. 

Tijdens het trainingsprogramma van Dutch Cell Dogs krijgen asielhonden de kans om te (re)socialiseren met mensen en andere honden, om weer vertrouwen op te bouwen, om leuke en praktische basisoefeningen aan te leren, om zich te ontplooien en vooral: om écht hond te zijn! Bovendien wordt er uitsluitend op een positieve manier getraind en worden de trainingen steeds begeleid door ervaren instructeurs en gedragsdeskundigen. Om deze reden zijn ook honden met gedragsproblemen welkom in de training, hier gaan we intensief mee aan de slag.

Door het inzetten van deze trainingen wil Dutch Cell Dogs haar steentje bijdragen en – samen met de asielen – de kans op een succesvolle herplaatsing  van deze asielhonden vergroten.