Succesverhaal Joeki
joeki

Succesverhaal Joeki

Hallo allemaal,  

Ik ben nu 2 weken bij mijn nieuwe baasjes, in mijn nieuwe woonomgeving. We leren elkaar steeds beter kennen. 

De eerste 2 nachten sliep ik in de gang in een bench. Toen mij baasjes zagen dat ik liever op de mat bij de voordeur lig kreeg ik daar een kleed. Prima hoor. Ik wil absoluut niet in een mand. Deze hebben ze weer opgeborgen. Als ik maar in de buurt van mijn baasjes ben vind ik het fijn.  

Ik heb al met veel mensen kennis gemaakt en tot nu toe vind ik iedereen leuk. Dat is wederzijds. Honden is een ander verhaal. Ik vind alle honden spannend en blaf dan ook al op grote afstand. Hierin heb ik zeker wat te leren. Bij de dierenarts heb ik een prik gehad, kennelkuch. Zij denkt dat ik ongeveer 1,5 a 2 jaar oud ben. 

Vanmorgen een proefles gehad bij de hondenclub. Zodra er plaats is mag ik komen trainen (EG) Omdat ik een speeltje echt niet los liet en mijn kaken op slot zette denkt de trainster van de club dat ik mogelijk een afgekeurde politiehond ben. 

Speuren zou in de toekomst wel iets voor mij zijn. Verder gaan we dagelijks wandelen, spelen, zwemmen. Ik heb het goed naar mijn zin en mijn baasjes genieten van mij zeggen ze. Aanstaande dinsdag en woensdag gaan we met de camper op stap. Leuk, nieuwe uitdaging!  

Beeldmateriaal is altijd leuk dus stuur ik wat mee. 

Dag allemaal, poot van Joekie. 

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans