Succesverhaal Bailey
asielhond_bailey

Succesverhaal Bailey

Mechelse herder Bailey trainde begin dit jaar – toen nog als jonge pup –   mee in het Dutch Cell Dogs programma. Hij vond hierna meteen een nieuw thuis en samen met zijn baasjes herhaalt hij nog steeds dagelijks de oefeningen. Bailey groeit als een kool en doet het supergoed in zijn nieuwe thuis! Lees hier de brief die we van zijn nieuwe baasjes hebben gekregen…

“Hoi allemaal,

Bailey is nu een paar maanden bij ons en we kunnen alleen maar zeggen dat het super goed met hem gaat! Wat is het toch een leuke hond!

In het begin merkte je dat Bailey nog vrij onzeker was in zijn nieuwe omgeving, maar nu loopt hij rond als de koning van onze tuin. Het liefst is Bailey heel de dag buiten. Hier rent hij rond, ligt af en toe te luieren in de zon, graaft hij in het zand en speelt hij met zijn knuffel.

De commando’s die Bailey heeft geleerd op de training gebruiken we nog dagelijks, hij kent ze super goed en voert ze ook maar al te graag uit. Samen wandelen doen we ook erg graag, soms gaan we zelfs samen een klein rondje hardlopen. Een ding is zeker, Bailey loopt altijd voorop!

bailey_1

Zwemmen moet hij nog niet heel veel van hebben, dat blijft tot nu toe bij pootje baden. Tijdens het wandelen probeert Bailey meestal de grootste stok of dennenappel te vinden en deze neemt hij braaf helemaal mee naar huis. Eenmaal thuis is hij vaak lekker moe en is het tijd om nog lekker even te knuffelen. Bailey ziet er wel stoer uit, maar hij is voor ons ook een hele grote knuffelkont!

Wij zijn super blij met de komst van Bailey en gaan hem nog heel veel jaren een liefdevol thuis geven!”

hond_bailey

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans