Succesverhaal Bibi
bibi

Succesverhaal Bibi

 

Even een update over Bibi……. 

Wij hebben Bibi nu 2 weken in huis en ik moet zeggen… 
we willen haar niet meer kwijt. Wat een ontzettende lieve hond is dit. Vanaf het moment dat wij een date hadden met haar bij DOC in Zandvoort is er een klik geweest. Ze kwam vrolijk kwispelend de ruimte binnen en wij waren eigenlijk meteen verkocht ( mijn dochters en ik). Na daar een half uurtje gezeten te hebben, ging ze met ons mee naar huis. In de auto eerst even langs mijn vrouw die op haar werk was en ook die ontmoeting met Bibi was gelijk goed. 
 
Mijn vrouw zegt: Bibi is mijn eerste hond.. altijd een hond gewild maar dan meer een klein schoot hondje. Sinds ik haar op facebook voorbij zag komen ben ik verkocht aan haar, dat smoelwerk hoe fijn. Ze is zo onwijs lief, dat ik het niet begrijp dat ze zo’n tijd in een asiel heb gezeten. Als ik met haar uitga zeg ik tegen haar dat ze rustig moet doen en niet moet trekken (dit ivm kracht verlies in beide handen) zij trekt ook niet dan en blijft keurig naast me lopen zonder te trekken. Bibi is een echte toevoeging aan mijn gezin en ze hoort er vanaf dag 1 er helemaal bij, veel draait om haar, en dat verdient ze ook. Zij is een blijvertje tot de dood ons scheid.. 

Van de week is ze voor het eerst mee geweest naar de camping die midden in het bos ligt. Voor Bibi ook weer een ervaring, weer nieuwe omgeving, nieuwe luchtjes. Heerlijk door het bos gelopen met haar waar ze het ook super goed heeft gedaan. 

We zijn allemaal weg van haar. Ze is rustig, luistert goed, gek op sommige momenten, echt een super hond. 

Groetjes en pootjes van Bibi! 

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans