Succesverhaal Bran
asielhond bran

Succesverhaal Bran

Dit jaar heeft de leuke, grappige Bran met ons getraind. Deze enthousiaste viervoeter heeft recent zijn gouden mandje gevonden bij een gezin met drie jonge kinderen. Deze nieuwe baasjes wilden dolgraag de trainer van Bran laten weten hoe het met hem gaat en hem verzekeren dat Bran goed terecht is gekomen en veel liefde en aandacht zal krijgen. Daarvoor schreven ze onderstaande brief, die wij uiteraard ook afgegeven hebben aan de betreffende trainer. Hij was hier onwijs gelukkig mee.

“Hallo,

Wij zijn de nieuwe eigenaren van Bran! En wat zijn wij blij met deze lieve doerak. Hij is soms nog een beetje eigenwijs, maar met de juiste training gaat hij er komen. En dit begin heb jij gemaakt. Daar zijn wij super blij mee. Je zult hem wel gaan missen, dat beseffen wij ons heel goed.

Wij gaan goed voor hem zorgen en zullen hem de aandacht geven die hij verdiend. Wij hebben ook nog wat foto’s voor jou erbij gevoegd als herinnering. Een paar foto’s waarbij hij zichzelf van zijn ondeugende kant laat zien (plinten en de post opeten), maar ook een paar lieve foto’s van Bran. Hij komt in een gezin terecht met 3 kinderen van 12, 10 en 7 jaar oud. Ze zijn nu al helemaal weg van hem. Ze zitten regelmatig bij hem in de hondenmand, ze maken ruzie over wie hem mag uitlaten en hij wordt verwend met hondenkoekjes. Natuurlijk krijgt hij ook heel veel knuffels. Ze zijn hem ook al allemaal kunstjes aan het leren. Zo leuk om te zien hoe ze bezig zijn met hem. Wij hebben er dus vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

Wij willen je bedanken voor alle goede zorgen en je hulp voor Bran. Echt heel fijn. Nu kent hij al mooi de basisbeginselen en dat maakt het voor ons makkelijker om verder te trainen met hem. Dus dank je wel.”

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans