Succesverhaal Draco
Draco

Succesverhaal Draco

Dit is het succesverhaal van Diesel. In het asiel heette hij Diesel. De trainer heeft hem Draco genoemd en de nieuwe eigenaren hebben deze naam aangehouden. Draco heeft fantastisch getraind met zijn trainer in PI krimpen. Zowel trainer als hond waren altijd uiterst serieus bezig met de oefeningen en wilde heel erg graag leren. Samen spelen was ook favoriet van Draco.

Draco had als doel om niet uit te vallen naar andere honden, meer contact te maken en te leren samen werken. In de training heeft hij geen enkele keer aandacht gehad voor de andere honden; hij voelde zich al heel snel op zijn gemak en wilde vooral heel erg graag trainen en leren.

De nieuwe eigenaren waren ook aanwezig op de demo in PI Krimpen. Dat was natuurlijk geweldig want zo konden de eigenaren zien en horen wat Draco allemaal had geleerd. De brief in de hieronder is inmiddels ontvangen door de oud trainer van Draco. Hij was er heel erg blij mee en dankbaar dat hij dit mocht ontvangen over zijn hond.

Brief van nieuwe eigenaar aan trainer

Het gaat heel goed met hem! De eerste dagen was hij wat onrustig omdat alles nieuw is voor hem, maar na een dag of 3 vond hij het steeds leuker worden. Hij heeft veel geleerd tijdens de trainingen en daar hebben wij veel voordeel aan. Wij trainen gewoon met hem door.

Met andere honden in de buurt gaat het ook goed  hij heeft al met veel honden kennisgemaakt, en wil met hen spelen.

Hij is heel braaf en ‘snachts rustig, slaapt goed. Uiteraard af en toe ondeugden, dat hoort erbij en mag best. Hij is echt gelukkig bij ons en wij zijn heel blij met hem.

Leuke anekdote is dat hij zijn botjes verbergt in de tuin of ergens in huis probeert te begraven. Soms weet hij na dagen nog precies waar ze liggen, heel grappig.

Ik wil zijn trainer nog heel erg bedanken voor zijn inzet, en hem het beste wensen voor de toekomst.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans