Succesverhaal Hans
Dutch Cell Dogs, hond, Hans

Succesverhaal Hans

Hallo trainers en Dutch Cell Dogs,

Even een berichtje van De dog formerly known as Hans. Hij luistert nu naar de naam Lucky. In juli dit jaar heb ik Lucky geadopteerd uit dierenasiel Breda. Het was liefde op het eerste gezicht. Een week na de eerste ontmoeting mocht ik hem mee naar huis nemen.  In het begin vond hij alles nog spannend, vooral de klok die geluid maakte en de tv. Ik had het idee dat hij erg moest wennen aan in huis zijn. Hij had natuurlijk ook 1,5 jaar in het asiel gezeten. Al snel ging het beter. De angst verdween snel en hij was snel zijn vrolijke zelf. Hij heeft zijn eigen mandje maar ligt het liefst heel dicht bij (lees: op) je, en doet dan graag een dutje. Balletjes slopen is nog steeds zijn hobby. Inmiddels is hij van tennisballen overgestapt op rugbyballen. Wanneer ik ga sporten buiten gaat hij gezellig mee. In het begin waren die groepjes mensen ook spannend maar inmiddels springt hij er vrolijk kwispelend tussendoor.

Wanneer we buiten de bebouwde kom gaan lopen, loopt hij los en luistert goed. Ook de andere commando’s beheerst hij goed. Ik wil jullie hiervoor hartelijk bedanken. Ik waardeer het super erg dat jullie je tijd, energie en liefde in Lucky gestoken hebben. Dank je wel!????

Lucky heeft twee hondenvrienden: Job met wie hij vaak samen gaat wandelen. En Buddy de herder op wie hij verliefd is. ????
Hij is een grote knuffelkont. Het liefst slaapt hij met zijn hoofd op je schouder of zijn neus in je nek. Ik ben super blij met hem en zou hem voor geen goud meer willen missen. Ik hoop hem nog vele jaren bij me te hebben.

Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen! Ik wens jullie het allerbeste in de toekomst.

Liefs,

Nieuwe eigenaar

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans