Succesverhaal Henny

Succesverhaal Henny

Hallo!  
 
Allereerst willen we jullie heel erg bedanken voor het trainen van Henny! We merken echt wel dat hij de basiscommando’s goed onder controle heeft en met andere honden gaat het ook steeds beter. Als Henny niet aan de riem zit is er eigenlijk niets aan de hand. Hij probeert soms wel “dominant” te zijn tegen andere honden, maar als die hem waarschuwen is het eigenlijk ook wel goed.  

Henny is nu echt gewend bij ons thuis en ik heb nog nooit zo’n lief komisch hondje meegemaakt. Hij is zo slim! We kunnen bijvoorbeeld niet zomaar tegen elkaar de woorden ‘bal, buiten, honger of eten’ zeggen zonder dat Henny gelijk opstaat.  

Hij schooide niet toen die bij ons kwam wonen… maar dat hebben wij hem per ongeluk aangeleerd. Oeps..  maar ja, we mogen Henny natuurlijk wel verwennen, dat verdient hij!  

Henny speelt het allerliefst buiten in de uitren velden met een balletje! Maar nu we weten dat hij dus ook goed is in slalommen en andere parcours gerichte dingen gaan we dat zeker ook met hem doen!  

Toen we in het asiel aankwamen gaven ze aan dat Henny een beetje ADHD heeft, maar dat komt goed uit want ik en mijn vriend hebben allebei ADHD (geen grap) dus Henny gaat heel vaak mee lopen en spelen en hoeft zich nooit te vervelen!  

We zijn echt super benieuwd naar het dagboekje, en jullie mogen altijd contact met ons opnemen om te vragen hoe het met hem gaat of als jullie meer foto’s willen ontvangen! We zijn echt super blij dat hij mee heeft mogen doen met deze trainingen. Super bedankt, we hebben er echt veel aan! Want soms als hij door de modder heeft gelopen zeggen we bij de voordeur ZIT en dan blijft hij ook mooi zitten totdat wij met de handdoek aan komen lopen en dan doet hij zelfs netjes z’n pootjes omhoog. Dus de basis commando’s heeft ie zeker onder controle!  

 
Nogmaals heel erg bedankt! 

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans