Succesverhaal Joris
succesverhaal joris

Succesverhaal Joris

“Hoi allemaal,

Met Joris gaat het echt heel goed, de eerste dagen was het wel even wennen voor hem.
Hij kreeg de nieuwe naam Satu!

Satu loopt elke keer achter mij aan, is heel alert en ook heel aanhankelijk. Hij wil heel veel geknuffeld worden. En hij past heel goed op mijn vader.

Satu is gek van water, zwemmen en tennisballen. Ik moet af en toe zeggen van “nou is het klaar” en dan moet ik met wat lekkers ruilen om de bal weer over te nemen. Hij is ook heel gek van watermeloen en mango, daar wil hij wel voor ruilen!

Na de vakantie ga ik verder met Satu oefenen met de clicker. Als ik met Satu en Bora (mijn andere hond, Satu’s nieuwe beste vriend) ga wandelen en dan moet oversteken, dan stopt Satu even en gaat hij netjes zitten. Dat doet Bora nog niet eens! Maar nu probeer ik Bora  dus ook te laten zitten. Satu kan ook heel goed wachten in de auto als ik de achterklep open doe; dan wacht hij heel netjes op mijn teken.

satu en bora

Satu is wel altijd heel vroeg wakker en maakt mij dan wakker met zijn gepiep. ‘S avonds heeft hij af en toe geen zin om de laatste wandeling en het laatste rondje te doen. Dan kijkt hij mij aan van “laat mij maar lekker liggen”.😂

asielhond joris

Groetjes van de eigenaar van Satu en een poot van Satu (Joris),
Hij zegt van dankjewel!”

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans