Succesverhaal Luxy
Luxy

Succesverhaal Luxy

Het is een lieve meid met een goed hartje. Er zit geen spier kwaad in. Ze heeft een paar vriendjes in de buurt. Het leukst vindt ze honden met evenveel energie; lekker ravotten, stoeien en samen rennen. Een andere hobby van haar is stokken, ballen of een frisbee achterna rennen en terugbrengen. Dan kan ze haar energie even lekker kwijt. Daarnaast gaat lopen aan de lijn een stuk beter. Ook al is ze smal, is ze toch best sterk. Vooral met dit natte weer als het baasje in drassig gras staat en zij ineens besluit een sprint te trekken…

Binnen speelt ze het liefste met haar konijn. Een knuffel die ze vanuit het asiel heeft meegekregen. Ze legt hem dan graag bij ons op schoot en nodigt ons uit hem te gooien. Met touwen wil ze ook vangen, apporteren of trekken. Maar ook erop knagen doet ze graag. Ze kauwt het liefst alles, behalve haar knuffel, stuk. Dat kauwen hoort bij de leeftijd. Wij moeten alleen opletten dat we haar een botje geven als ze even alleen gelaten wordt.

Wat overigens ook opvalt is dat ze even enthousiast, maar wel voorzichtiger is wanneer mijn neefjes van bijna 3 en 1 jaar op bezoek komen. Vooral die van 3 ziet zij als een speelkameraad die met haar gaat rennen in huis. Ze geeft hem wel voldoende ruimte en ze kijkt lief naar hem op om te kijken of hij links- of rechtsaf wil. Ze is attent en gevoelig.

Wij willen je bedanken voor al het werk dat je in Luxy hebt gestopt. Ze had bij haar eerste thuis weinig geleerd en met jou heeft ze de lol van leren opgedaan. Daar zijn wij op door kunnen gaan. Zoals je weet is het een schat en gaat ze er komen. Ze doet het al supergoed, maar we gunnen haar meer rust in haar koppie. Dat lukt door haar te laten rennen op een veld, haar rust te laten nemen en niet in de minste plaats met haar te trainen en haar koppie aan het werk te zetten. Dankjewel dat jij haar enthousiast voor hebt gekregen!

Ze is bij ons thuis en zal nooit meer weggaan, wij zijn superblij met haar en zij is blij met ons!
Groetjes, de nieuwe baasjes van Luxy en natuurlijk van Luxy zelf!

 

 

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans