Succesverhaal Ozzy
ozzy

Succesverhaal Ozzy

Een aantal maanden geleden is Ozzy geadopteerd uit dierenasiel Tiel. Onlangs hebben we contact gehad met de nieuwe baasjes om tips & tricks te geven om het concentratievermogen van Ozzy te verbeteren door middel van aandachtsoefeningen. De nieuwe baasjes van lieve Ozzy laten ons weten hoe het nu met hem gaat.

“Even een update over Ozzy. Hij is nu bijna een half jaartje bij ons en ik merk dat hij ontzettend gehecht is aan mij omdat ik veel thuis ben. Ook merk ik dat hij ontzettende verlatingsangst heeft opgebouwd. Dit merkte ik vooral toen wij een weekendje weg gingen en een huisje hadden geboekt. Hij durfde het huisje eerst niet in omdat hij bang was achtergelaten te worden, echt ontzettend sneu. Wij hebben toen de deur opengelaten en hem op eigen tempo naar binnen laten gaan. Toen hij door had dat wij ook bleven, was hij helemaal gelukkig!

Verder is het een ontzettend lieve hond, Ozzy is gek op knuffels. We wonen vlakbij de dijk dus hij gaat regelmatig zwemmen (en wij heel vaak stokjes gooien), hier geniet hij ontzettend van. Zo leuk om te zien!

Ook zijn we met hem op honden cursus gegaan alleen door Corona ligt dat nu allemaal stil, dus nu maar thuis oefenen en trainen.

Helaas zijn we wel nog steeds bezig met zijn gewicht. Hij zit op speciaal voer van de dierenarts en is wel iets aangekomen maar niet veel. Nu hebben we druppels gehaald om zijn stress te verminderen, misschien heeft dit positief resultaat voor zijn gewicht.

Ozzy heeft nu een huisje waar hij veel zwemt en wandelt, maar ook traint en veel liefde en knuffels krijgt! We zijn ontzettend gek op hem!”

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans