Succesverhaal Pip
succesverhaal_pip

Succesverhaal Pip

Pip is een boerboel teefje en werd in 2018 getraind in het programma van PI Heerhugowaard. Ze kende niets, was erg onzeker en bang voor vreemde mensen. Meteen na het trainingsprogramma werd Pip geadopteerd door een leuk stel. Instructeur Hanneke ging hierna nog twee keer op bezoek om hen wat extra begeleiding te geven. Pip startte als een onzekere hond, en groeide uit tot een blij ei! De nieuwe baasjes stuurde ons een leuke update:

hond_pip

Onze “Dutch Cell Dog” Pip hebben wij 2,5 jaar geleden uit asiel DOA gehaald. In het begin dat ze bij ons was, moest ze erg wennen aan het in huis zijn, wandelen in het bos en “regels” leren kennen. Pip was een snelle leerling ! 

Pip heeft, voordat zij in het asiel kwam, op een terrein gestaan als bewaking. Dus de ritselende blaadjes in het bos vond ze maar eng en spannend. Het in huis leven kende zij niet; dus toen de tv bijvoorbeeld aan ging, schrok ze hiervan. Maar met veel geduld, liefde en aandacht heeft ze zich ontwikkeld tot een stoere, (meer) zelfverzekerde dame en hebben wij een maatje voor het leven!! Wij zijn 1,5 jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning met ruim 2000m2 grond. Ze kan zich dus lekker uitleven hier!! Ze is waaks en superlief!! 

asielhond_pip

Groetjes van ons en een lebber van Pip! 

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans