Succesverhaal Pipje
Pipje

Succesverhaal Pipje

Dag iedereen,

Pipje (alias Joyca) heeft ondertussen al zulke grote stappen gezet! Ik ben echt trots op haar. Ze is niet meer te vergelijken met de hond die ik bij jullie heb afgehaald. Gelukkig maar, want dat zou voor mij niet vol te houden zijn 😉 Want geloof me vrij, ik heb soms wel degelijk zware tijden beleefd met ons pittige Pipje. In ieder geval heeft het doorzetten geloond want ze is een super lieve, super mooie en super slimme knuffelbeer geworden. Met nog wat oefening wordt het nog een voorbeeldhond 🙂

   

Ze is helemaal happy wanneer ze in de weides en het bos mag rondrennen en van het strand en de duinen is ze echt helemaal gek. Pipje heeft dan de tijd van haar leven. De meeuwen op het strand vinden het bezoek van Pip echter minder leuk.

   

Pip haar neus is alles voor haar, vandaar dat ik sinds ze 1 jaar geworden is ook met haar ben gaan speuren (mantrailen). Dat vindt ze geweldig en ze is een echt natuurtalent.  Ik stuur wat fotootjes mee met wat sfeerbeelden. Ik denk dat het voor jullie altijd leuk moet zijn om te zien dat een van jullie honden goed terechtgekomen is.

Vele groeten van ons!

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans