Succesverhaal Sjoerd
Dutch Cell Dogs ,hond, sjoerd

Succesverhaal Sjoerd

Met Sjoerd  gaat het hartstikke goed!

Hij is nu ruim 2 weken bij ons en we zijn allemaal gewend aan elkaar. We merkten direct dat hij getraind is, super fijn!

Sjoerd houdt van wandelen en vindt het leuk om met andere honden te spelen, hij is hierin heel enthousiast en dat schrikt mensen soms een beetje af, haha. Ook zoekt hij graag een mooie en (te) grote stok op om hier vol trots mee rond te paraderen. Konijnen zijn trouwens ook erg leuk!

In huis speelt hij graag met zijn knuffels, een gevulde Kong of een balletje. 

Eten en medicijnen gaan ook goed, plus natuurlijk alle koekjes en botjes….hij lust alles! Met de vaatwasser inruimen helpt hij graag, dat is wel erg euhhh….lekker????

Sjoerd kan goed een poosje alleen zijn maar ligt het liefst de hele dag op je schoot. Hij slaapt boven op zijn mandje. Beneden ligt er ook een mand, maar waarom zou je? De bank ligt veel beter. Het is echt een ondeugende, onwijs enthousiaste, lieve knuffelkont, soms een clown, maar waaks als het nodig is, overigens wordt een bekende warm welkom geheten. 

We zijn jou heel erg dankbaar dat je met Sjoerd getraind hebt, dankzij jou hebben wij een hele lieve hond die de basis kent. 

En wat moet het moeilijk zijn geweest om afscheid te nemen van je maatje. Weet dat hij met liefde en aandacht verder getraind en verzorgd wordt en dat hij het allemaal heel goed doet! Wees trots!

En voor jullie: ga alsjeblieft door met dit geweldige project om zowel hond als mens een kans te bieden, een uitzicht, hoop. 

Dankjulliewel!

Groetjes

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans