Succesverhaal Tony
Succesverhaal Tony asielhond

Succesverhaal Tony

Dag lieve mensen van Dutch Cell Dogs!

Allereerst onze complimenten naar jullie organisatie! Wat een mooi concept zeg! Ga zo door!

Hier een berichtje van de nieuwe baasjes van de waanzinnige Tony!

Wij hebben de knapperd nu iets meer als 2 weekjes in huis en wat zijn we toch blij met hem! Met Tony gaat het uitstekend! Hij heeft zijn plekje wel gevonden! Wat een lieverd is het toch!

Hij kan ook echt wel een slijmbal zijn hoor.. Maar gelukkig vinden wij dat allemaal wel leuk. Je smelt toch weer elke keer wanneer hij je uitgebreid begroet of even gedag komt zeggen! 

Meneer heeft de bank al gevonden, hij kan heerlijk liggen en relaxen! Ook heeft hij de trap uitgevonden, hij houdt ervan om lekker op en neer te rennen en vaak springt hij ook nog eens op je bed! Haha! Knuffelen doet hij graag, merken wij!

Wij lopen graag met Tony buiten en we merken écht goed dat er een speurneus in hem verschuilt! Hier gaan we in de toekomst dus zeker wat leuks mee doen! Denk hierbij aan een leuke cursus o.i.d! 

Buiten gaat het prima; alleen het uitvallen naar andere honden is wel een dingetje, gelukkig kunnen wij hem wel weer snel uit deze “focus” krijgen en met veel geduld en trainen moet dit in de toekomst vast wel goed komen!

Asielhond Tony bij zijn nieuwe baasjes 
Succesverhaal

Tips vanuit jullie kant zijn dan ook altijd welkom en wij staan dan ook te springen om het dagboekje van Tony en zijn Trainer door te nemen! We zijn erg benieuwd hoe dat allemaal is gegaan en wat hij zoal geleerd heeft!

Al met al, doet hij het fantastisch. Alles is nieuw, lekker overal snuffelen, hij houdt alles in de gaten, een ontzettende lieverd! We zijn onwijs blij met hem! En aan hem af te lezen, hij ook met ons! Dat is natuurlijk ook erg belangrijk!

Bedankt voor de mooie kans die jullie Tony en de trainer hebben gegeven!
Wij als nieuwe baasjes zijn er erg trots op! Jullie doen mooi werk! 

Asielhond Tony nieuw thuis

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans