Succesverhaal Max
Dutch Cell Dogs, succesverhaal, hond, Cooper

Succesverhaal Max

Wij zijn heel dankbaar dat wij Max een nieuwe kans hebben kunnen geven en dat jullie daarmee geholpen hebben. Naast onze nieuwe Max hebben wij ook nog een andere Heidewachtel. Zij is 3 jaar.

Tot nu toe draaien ze een beetje om elkaar heen en is onze oude hond nog erg jaloers, maar we zijn er zeker van dat ze in de toekomst nog vriendjes gaan worden. Max was in het begin nog een beetje bang voor alle geluiden om zich heen en was een beetje gespannen als je hem wilde aaien. Ook rende hij continu rond en was erg druk. Maar nu (hij is hier nu 3 weken) raakt hij meer gewend aan alle nieuwe dingen en gaat hij rustig naast je zitten. En ook vindt hij een beetje knuffelen wel fijn.

Max is als vijf jarige hond heel speels (daardoor zijn er al een paar knuffeltjes gesneuveld). Hij heeft in deze weken al alle hoekjes en gaatjes van de tuin besnuffeld en heeft elk verstopt muisje al achtervolgd. Ook heeft hij zijn territorium al gezet door naar veel voorbijgangers te blaffen. Binnenshuis is hij braaf en lief, maar hij houdt wel van schooien als je aan het eten bent.

Hij heeft het commando ‘op je plaats’ nog niet helemaal onder de knie, maar we zijn ermee bezig. Maar hij nuttigt zijn tijd toch liever buiten in de tuin of op de loungebank. In het bos laten we hem altijd los en hij komt netjes weer terug als je hem roept. Ook in het bos is hij heel druk bezig met snuffelen, eekhoorntjes en muisjes opjagen en als mannetje natuurlijk zijn territorium te zetten met zijn plasjes. Het gaat dus heel goed en hij is een echte familiehond.

Met vriendelijke groet,

De familie die Max heeft geadopteerd

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans