Succesverhaal van Niki
Dutch Cell Dogs, hond, Niki

Succesverhaal van Niki

Beste Trainer van Niki (Dutch Cell Dogs Naam: Tommy),

Hartelijk dank voor het dagboek van Niki (Tommy)! U heeft mooi werk verricht binnen die 7 weken. Fantastisch!

We zijn super blij met het dagboek en herkennen al datgene wat u over hem hebt geschreven. We hebben Niki nu 10 dagen en wat u schrijft over afleiding, lievelingsbeloning, commando’s, blaffen etc,……… hebben we ondervonden. Niki is een superlieve hond! Een hond die veel liefde en aandacht nodig heeft en met de juiste training en begeleiding gaat deze jongeman tot zijn recht komen.

Mijn man en Niki zijn nu al de beste maatjes. Niki is erg gericht op hem. Mijn man laat hem 4x per dag uit en leert hem om constant aandacht te hebben voor de baas. Tevens zijn wij direct gestart met de gehoorzaamheidscursus waarvan de 1e dag er al op zit.

Voor mij is Niki nog te sterk! Ik houd mij met Niki in huis bezig met spelletjes en dat vindt hij en ik top, leuk! Zoals u al schreef heeft Niki iemand nodig die consequent is, eerlijk en veel tijd aan hem kan besteden. Wij kunnen u melden dat wij dit Niki kunnen bieden en dat wij er alles aan gaan doen om deze mooie, lieve hond een liefdevolle hondenleven te geven. Dat verdient hij!

Nogmaals hartelijk dank voor het dagboek. We hebben met veel plezier alles gelezen en we houden u zeer zeker op de hoogte hoe het met Niki gaat. 

Hartelijk groet van Niki en zijn nieuwe baasjes

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans