Succesverhaal Victor
Victor aan het wandelen

Succesverhaal Victor

Wij als nieuwe baasjes van Victor willen laten weten dat wij genieten van het gezelschap van deze mooie en zeer lieve Mechelse herder.

Wij hebben nooit honden gehad en hebben al heel veel geleerd over hoe we met hem om moeten gaan. Het was voor hem wel even wennen om in een woonhuis te zijn.  Dat de gordijnen er niet hangen om er in te bijten en aan te trekken was waarschijnlijk wel een kleine teleurstelling voor hem. Maar gelukkig is hij een goed getrainde hond en hebben we hem dat snel af kunnen leren. En als wij een deur door gingen stond hij gelijk tegen de deur te springen om ons te willen volgen. Maar ondertussen heeft hij echt wel door dat we toch wel terugkomen.  Nu gaat hij lekker bij ons liggen en wil zeer graag aangehaald of geborsteld worden. 

Wij vinden het heerlijk om met hem in de bossen te gaan wandelen. Hem lekker overal laten rondsnuffelen en met andere honden spelen! Fantastisch om te zien hoe hij daar van geniet. En dan een zandgebied tegenkomen waar hij kan graven. Ga dan maar niet achter hem staan, want dan weet je waar het zand beland. Victor heeft zijn “for ever home” gevonden!!! 

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans