Succesverhaal Zoe
zoe

Succesverhaal Zoe

Hoi! Het gaat heel goed met mij. Ik ben meteen na die fantastische trainingen met jou geplaatst bij mijn nieuwe eigenaren. Even wennen, maar wat ben ik gelukkig hier! 

Deze zomer heb ik voor de eerste keer in een camper geslapen. Was spannend, hoor! Maar ik heb wel lekker geslapen, ondanks het gesnurk van mijn baasje. Midden in de nacht mocht ik even naar buiten met vrouwtje. Was wel fijn dat ik onze eigen tuin zag en niet op een vreemde plek was. Vanochtend vroeg kreeg ik mijn eten ook in de camper. En laten we eerlijk zijn, waar ik mijn eten krijg maakt me niet zoveel uit. Als ik het maar krijg.

We maken ook de allermooiste wandelingen hier; bossen, velden, water en ik huppel, vlieg en ren er als een gek doorheen! Puur genieten joh! en kan nog steeds als de beste luisteren en werken!  

Gisteren waren we dan eindelijk op proefreis met het huisje op wieltjes. 

Het was lekker weer en na een tijdje mocht ik naar buiten en lekker in het bos wandelen. Daarna gingen baasje en vrouwtje eten en koffie drinken en ik kreeg een botje en snoepjes. Ten slotte was ik bekaf van de hele reis. En thuis ben ik lekker verder gaan slapen. 

Dankjewel voor al je inzet met mij, mede dankzij jou kon ik vol vertrouwen in mijn nieuwe leven stappen en geniet ik van iedere dag! 

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans