Succesverhaal van Thor
Thor

Succesverhaal van Thor

Hoi Trainer!

In Januari zijn mijn man en ik naar het asiel geweest om te kijken bij Thor. Wij waren direct verliefd op zijn knappe koppie en wisten dat wij ons maatje gevonden hadden.

Toen wij Thor net hadden was hij best ziek. Met de juiste medicijnen, veel liefde en knuffels is hij goed opgeknapt. We zijn nu bijna 3 maanden verder en Thor doet het super goed. Het is een blije, vrolijke en lieve hond. Iedereen in onze omgeving is weg van hem en hij van hun.

Nadat we heerlijk een stuk gewandeld hebben, komt hij iedere ochtend naast mij zitten op de bank voor een uitgebreide knuffelsessie. Hij is gek op het slopen van pluche knuffels en het uit elkaar trekken van geknoopte touwen. Soms heeft hij zijn gekke momentje en rent hij het hele huis door. Maar van al dat spelen word je super moe dus dan is het tijd voor een dutje. Het liefste laat hij zich instoppen in een fleece dekentje en gaat lekker snurken. Voor een beloning doet Thor extra zijn best. Hij is super slim en pakt dingen snel op. Ik was verbaast over hoeveel commando’s hij al kende en je merkte heel goed dat hij training heeft gehad. Ik weet niet hoe hij voor de training was maar ik weet zeker dat hij veel van je geleerd heeft en dat jij een hele goede trainer bent!

Ik heb laatst gehoord over jullie trainingen en hoeveel goeds dat voor beide heeft gedaan. Hij is soms nog wat onzeker maar dat word steeds minder. Thor en ik gaan samen nog verder trainen met de dingen die hij nog lastig vind.

Het gaat heel goed met Thor en voelt zich gelukkig helemaal thuis. Ik wil je bedanken voor wat je voor Thor hebt betekend en voor alles wat je voor hem gedaan hebt. Ik wens je het beste.

Groetjes van Thor zijn nieuwe baasjes

En uiteraard en grote poot van Thor!

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans