Je voelt je betrokken bij het
geven van een tweede kans

Dutch Cell Dogs instructeur trainer en een hollandse herder

Als partner van Dutch Cell Dogs besef je maar al te goed hoe belangrijk het is om mens én dier een tweede kans te geven. Ook jij kan met je bedrijf, fonds of ander initiatief helpen een verschil te maken. Door meer trainingen mogelijk te maken en zo onze honden én hun trainers een kans te bieden op terugkeer in de maatschappij. 

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen met Dutch Cell Dogs biedt veel mogelijkheden, en levert jou als ondernemer ook direct iets op. Wij komen graag met je in gesprek om kennis te maken en te bepalen welke vorm van samenwerken het best bij je past.

Doe net als deze organisaties, support hun geweldige inzet en werk samen met ons aan de weg naar vrijheid.

Logo Vriendenloterij Fonds

Stichting DOEN

Stichting DOEN is het fonds van de VriendenLoterij en ondersteunt initiatieven die werken aan een groene, sociale en creatieve samenleving. DOEN ondersteunt voorlopers…

Rodi

Al sinds 1967 genieten honden alle dagen van de vers vlees maaltijden en sinds de jaren 70 ook van de vleesworsten van Rodi. Geschikt voor…

Dallas Youth Foundation

De Dallas Youth Foundation is ontstaan uit een particulier initiatief en maakt het Dutch Cell Dogs programma mogelijk voor jeugdigen binnen detentie.

Smølke

Om jouw hond in een optimale conditie te houden biedt Smølke complete Alles-in-één voeding van topkwaliteit! Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines…

Yooker en Dutch Cell Dogs

Yooker | Full Service Webbureau

Yooker is een full service webbureau welke gespecialiseerd is in het ontwikkelen van moderne websites & webshops, online marketing campagnes, grafische vormgeving en zoekmachine optimalisatie!

Dierenlot

Nog veel te veel dieren in Nederland lijden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld…

Afa cup logo

AFA Cup

De AFA Cup is het grootste multiculturele voetbaltoernooi van Nederland. Het evenement word jaarlijks georganiseerd op Sportpark Zegersloot bij Sportvereniging sv. ARC in Alphen aan den Rijn.

Afa cup logo

Hondentaak

Judith Fick, eigenaar van Hondentaak, is fulltime hondentrainer. Zij is gekwalificeerd en geaccrediteerd hondentrainer én gedragstherapeut voor honden. Opgeleid volgens de laatste, moderne, wetenschappelijke inzichten. De training is beloningsgericht en hanteert ‘positieve’ methoden.

Afa cup logo

Bruns

Bruns maakt verhalen tastbaar door het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige tentoonstellingen en exhibits.
Met veel passie en vakmanschap maken zij (interactieve) objecten en creëren hiermee onuitwisbare herinneringen.

 

Dutch Cell Dogs en de Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Logo Janivo

Janivo Stichting

De Janivo Stichting biedt financiële steun aan projecten op het gebied van maatschappij, kunst en wetenschappelijk medisch onderzoek.

 

Logo Janivo

ADAPTIL®

Stelt jouw hond gerust in nieuwe en stressvolle situaties

 

 

Logo Janivo

DogVision

DogVision is een toonaangevende hondenopleiding die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en expertise. Met een passie voor honden en jarenlange ervaring biedt DogVision hoogwaardige opleidingen voor hondenprofessionals. DogVision legt de nadruk op positieve en wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethoden, waardoor honden op een vriendelijke en effectieve manier kunnen leren. Ze bieden een breed scala aan cursussen en bijscholingen die voldoen aan de behoeften van zowel beginners als ervaren professionals.

Geef asielhonden een tweede kans