Onze partners 

yooker-full-service-webbureau-logo-slogan-kleur-@2

Yooker

Met de passie voor ons vak, en een voorliefde voor moderne digitalisering timmeren wij als Digital Agency hard aan de weg van de toekomst. Inmiddels bestaat het team van Yooker uit 14 getalenteerde helden met ieder hun eigen expertise en kennis over o.a. design/branding, web development, online marketeers, SEO specialisten en strategen.

Innovatie, automatiseringen en technische oplossingen is iets waar onze harten sneller van gaan kloppen, en ook die van onze tevreden klanten. Wij werken voor diverse middel en groot MKB bedrijven die samen met ons online willen doorgroeien.

Wij geloven in eenvoud voor de ondernemer, je moet doen waar je goed in bent! Daarom staan wij aan je zijde als partner om samen online succesvol te worden, tevens jouw succes, is ons succes.

Al jouw online zorgen nemen wij over, je kunt voor veel bij ons terecht. Door het combineren van alle expertises en disciplines onder een dak, bereiken we het beste resultaat voor jouw bedrijf!

 

Conversierijke websites en webshops

Wil je een nieuwe website laten maken, die succesvol conversies voor jouw bedrijf kan genereren?

Of wil je een sterke webshop laten bouwen, bijvoorbeeld een webshop voor B2C, B2B en/of affiliatie?

Dat kan bij Yooker! Onze developers ontwerpen en ontwikkelen professionele websites en webshops. Al onze websites zijn uniek in zijn vorm omdat wij geloven in maatwerk. Als service webbureau zetten wij nét dat stapje extra, en denken mee in verbeteringen zoals het automatiseren van je orders en boekhouding.

Geef asielhonden een tweede kans