Puppygroep.nl, nieuwe partner van Dutch Cell Dogs
Puppygroep.nl partner Dutch Cell Dogs

Puppygroep.nl, nieuwe partner van Dutch Cell Dogs

Dutch Cell Dogs is ontzettend blij om Puppygroep.nl sinds deze zomer te mogen ontvangen als nieuwe partner! De leuke organisatie helpt toekomstig puppy-eigenaren op alle mogelijke manieren met de voorbereiding en opvoeding van hun pup. Oftewel, een organisatie die net als Dutch Cell Dogs hart voor honden heeft en graag bijdraagt aan de ontwikkeling van elke hond.  

Alles over puppy’s

Puppygroep.nl helpt toekomstig puppy-eigenaren middels boeken, blogs en video’s, waarin je leert wat je kan verwachten van een puppy en waar je op moet letten bij het opvoeden van je pup. Met de vier boeken ‘Zindelijk maken’, ‘Benchtraining’, ‘Bijten afleren’ en ‘Puppy alleen laten’ heb je direct handvatten om een aantal belangrijke punten in de opvoeding van je pup tot een succes te brengen. De eerste 4 hoofdstukken van deze boeken zijn gratis te downloaden of te beluisteren via de website van puppygroep.nl.

Bekijk je liever een video? Middels YouTube-video’s laat Puppygroep.nl zien hoe een training er uit kan zien, of hoe je om kan geen met bepaalde situaties. Ook op social media is puppygroep.nl vindbaar voor leuke en actuele tips.

Partner van Dutch Cell Dogs

Heb jij of werk jij ook voor een bedrijf die, net als puppygroep.nl, asielhonden en gedetineerden op weg wil helpen naar een betere toekomst? Wordt dan partner van Dutch Cell Dogs, zodat wij nóg meer honden en mensen kunnen blijven helpen en de maatschappij een stukje veiliger kunnen maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen en een samenwerking aan te gaan die ook voor jouw bedrijf voordelen heeft. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans