ROXY

Asielhond Roxy

ROXY

Zoals duidelijk te zien is werd Roxy erg verwend. Ze at met de pot mee en niks was voor haar te gek. Ze is duidelijk veel te zwaar en moet voor haar gezondheid zeker afvallen! Verder is ze, ondanks haar leeftijd, nog actief en speels. De tennisbal is haar favoriet! Hier kan ze goed samen mee spelen, maar ook alleen vermaakt ze zich hiermee prima! 

Andere honden lijkt ze ook geen problemen mee te hebben. Katten is helaas niet bekend. Kinderen is ze niet gewend, maar met wat grotere kinderen moet geen probleem zijn. 

Roxy is een echte knuffelkont! Ze kan heerlijk met je kroelen en geniet er vooral van wanneer je over haar buik aait. Hier gaat ze helemaal voor liggen. 

Qua gezondheid is Roxy prima in orde, op wat vetbulten na. Hier heeft ze geen last van en hoeft daarom ook niets aan gedaan te worden. Ook heeft ze een bultje op haar buik. Hiervan is niet zeker wat het is. Maar omdat ze geen klachten heeft, en gezien haar leeftijd, hebben we besloten hier ook niets aan te doen. 

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Roxy? Neem dan contact op met Louterbloemen waar zij verblijft.  

Help meer honden zoals Roxy