Sponsoring

Jouw steun is onmisbaar.

Als bedrijf maak je deel uit van de samenleving. Veel bedrijven zetten zich vandaag de dag  in om de wereld een betere plek te maken. Gewoon, omdat wanneer we allemaal een klein stukje doen… het alles bij elkaar een groot verschil is. Een groot verschil, voor een mooiere toekomst. Voor de asielhonden en hun trainers.

Dit streven heeft ook Stichting Dutch Cell Dogs. Wij maken verschil. Dit bewijzen wij al 12 jaar lang. Voor het welzijn van de dieren en een deel maatschappelijke veiligheid. Al ruim 1000 keer hebben wij laten zien dat ons unieke trainingsprogramma werkt. Iets waar wij trots op zijn. En ook jij kunt hier onderdeel van gaan uitmaken. Dat is toch mooi 🙂

Mogelijkheden voor bedrijven

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Dutch Cell Dogs is een stichting en afhankelijk van privaat en publieke giften en sponsoring. Om nóg meer honden en mensen te (kunnen blijven) helpen en de maatschappij een stukje veiliger te maken, zijn wij naast onze donateurs ook  afhankelijk van het bedrijfsleven.

 Steeds meer bedrijven voelen zich gelukkig maatschappelijk betrokken en geven hier invulling aan door ons te helpen, geweldig vinden wij dat.  Doe jij mee? Het is zeker geen eenrichtingsverkeer en biedt voor jouw ook absoluut voordelen!

Denk aan…

Jouw bijdrage aan Dutch Cell Dogs wordt ingezet om nog meer asielhonden te helpen met ons trainingsprogramma. Dutch Cell Dogs heeft geen winstoogmerk en beschikt over een ANBI status, dit geeft voor zowel organisaties als privé personen een belastingtechnisch voordeel bij maatschappelijk betrokken ondernemen.

In contact komen

Voor meer informatie? Neem gerust contact op met

Betty BuijtelsT. 06 10 90 21 65E. betty@dutchcelldogs.nl