Succesverhaal Amber

amber|||||

Succesverhaal Amber

1,5 jaar geleden is ze bij ons gekomen. Dat was wel even wennen voor haar maar ze hechtte zich al vrij snel aan ons. Ze is bij iedereen erg verlegen in het begin maar als ze eenmaal aan je gewend is dan blijft ze komen om geaaid te worden. Ze wil het liefst de hele dag bij je zijn en wanneer er thuis iemand weggaat dan blijft ze voor de deur zitten wachten. 

Wandelen is wat ze het liefste doet. Konijnen zoeken, snuffelen en soms met andere honden spelen. Daar is ze erg selectief in hoor.  

Ze is ontzettend slim en vindt het leuk om zoek-spelletjes te doen. Alle speeltjes die piepen vindt ze geweldig en tegenwoordig vind ze het ook leuk om met een bal te spelen.  

We hebben gemerkt dat ze veel dingen nog nooit had gedaan en ze vind het dan erg spannend allemaal. De eerste keer dat ze de zee zag vond ze overweldigend en deze zomer heeft ze voor het eerst gezwommen. Zolang je haar vertrouwen geeft durft ze steeds meer en dat is heel mooi om te zien. Ze wordt al bijna 12 jaar maar ze is nog super fit en ze luistert als de beste. Ze mag altijd zonder riem mee naar buiten en dan krijgen we wel eens commentaar op, maar om haar zo lekker los te laten lopen is heerlijk. Bij iedere weg wacht ze netjes tot ze een teken krijgt dat ze over mag steken en ze blijft de hele weg steeds achterom kijken of je er nog bent.  

Ze is dol op komkommer, konijnenkeutels en spelen in de sneeuw. Warm weer is niet haar ding en geborsteld worden vind ze niet zo fijn.  

We hebben aan haar echt een geweldige hond en dankjewel voor jouw bijdrage daaraan. 

Help meer honden aan een nieuw thuis