Succesverhaal Cinthy

Cinthy|mechelse herder

Succesverhaal Cinthy

Beste Dutch Cell Dogs,

Het gaat heel goed met Cinthy!
In het begin heeft ze heel erg moeten wennen aan haar nieuwe leven. Vooral het alleen thuis blijven was een probleem, eerst in de bench, toen met bench aan de muur omdat ze door de kamer heen liep en alles kapot maakte (ook haar snuit). Daarna hebben we hier een militairen schema op gezet, waardoor ze een aantal weken geen minuut alleen thuis is geweest. Toen pakte ze de training goed op. Inmiddels kan ze goed alleen thuis blijven zonder dat ze iets kapot maakt, lekker op de bank. (We hebben een camera in huis waarmee we kunnen spieken en praten voor het geval dat)

In het begin zijn we vooral met haar hier in de wijk gaan wandelen, zodat ze goed kon oefenen op “naast” lopen, rustig en zeker worden en op “hier” komen. Toen dat allemaal goed ging zijn we verder met haar gaan wandelen. Dat vindt ze echt leuk! Lekker spelen en snuffelen. Ze heeft veel energie dus ik ga regelmatig met haar fietsen, en zo hard mogelijk
Stormen is dan haar favoriet haha. Je hoeft dan niet meer te trappen! Naast de fiets reageert ze ook niet op andere honden, dus dat is fijn. 

Twee weken geleden is ze loops geworden en dat brengt weer een nieuwe situatie met zich mee, waarbij zij en Marie elkaar niet meer dulden. Maar zoals met alle dingen, zal dit ook wel weer goed komen. Nu houden we ze even uit elkaar en wisselen we ze af in kamers in huis. 

Groetjes van ons

Help meer honden aan een nieuw thuis