Succesverhaal van Doerak

Doerak

Succesverhaal van Doerak

Hallo toppers,

Sinds een maand ongeveer is Doerak bij ons komen wonen. Hij is vanuit het Doc-t bij jullie in training geweest en toen hij bij het asiel binnen kwam was ik meteen verkocht. Het is zo’n grote goedzak.

Van een hond van 11 verwacht je toch dat hij het wat rustiger aan zou doen, maar niets is minder waar. De eerste dag in huis heeft hij zo ongeveer alles uitgeprobeerd wat niet mag, van op de tafel klimmen tot de prullenbak omgooien en de inhoud naar zijn bench te verplaatsen. Gelukkig weet hij nu heel goed wat hij wel en niet mag ????

Doerak kan ontzettend genieten van het spelen met zijn bal en van lange wandelingen door het bos.

Bijna iedere dag lopen we zo’n 5 km door de bossen, en hij is echt nergens van onder de indruk. Andere honden, hertjes, paarden hij kijkt er niet eens naar om en trekt helemaal niet aan de lijn.

Als we dan thuiskomen komt hij het liefst bij ons liggen en vragen om knuffels.

Onze katten vindt hij nog erg spannend. Ook al zijn de katjes net zo groot als zijn kop, ze blijken toch angstaanjagend te zijn. Dit contact bouwen we rustig op en hij is nu al een stuk minder gespannen bij het zien van de katjes. We verwachten dan ook dat ze over een aantal weken samen kunnen zijn en dat dit goed zal gaan.

Help meer honden aan een nieuw thuis