Succesverhaal Joep

succesverhaal_joep|

Succesverhaal Joep

Kleine, schattige Joep vond verbleef tot voor kort in dierenasiel Hokazo en trainde mee in het trainingsprogramma binnen De Woenselse Poort. Na zijn “afstudeerfeestje” mocht hij opgehaald worden door zijn nieuwe eigenaar. En wat lief: deze nieuwe baasjes hebben onlangs een brief voor zijn trainer geschreven om te laten weten hoe het met Joep gaat! Lezen jullie ook mee?

“Beste trainer van Joep,

Allereerst: bedankt dat je met Joep hebt getraind! Hopelijk vond jij het net zo’n leuk hondje als wij.

Sinds 3 september 2021 woont Joep bij ons. Ik had hem zien staan op de site van Dutch Cell Dogs en daar stond dat hij in het asiel in Uden verbleef. Die heb ik gebeld of ik mocht komen kijken. Dat mocht. Ik vond hem bij de eerste bezichtiging meteen leuk. Hij moest nog even van zijn kennelhoest genezen, en toen mocht ik hem op 3 september dus gaan halen!

Wat een schatje. Volgens mij (ten minste, dat hoop ik) heeft hij het hartstikke naar zijn zin. Hij speelt veel, we gaan lekker veel lopen en hij is vrolijk.

Binnenkort moet hij wel even terug naar de dierenarts voor zijn gebit, want dat is niet best onderhouden al die jaren…. Met zijn huid gaat het stukken beter. Hij krijgt bij ons hypoallergeen voer en daarbij nog een dagelijks pilletje tegen de jeuk.

Ik weet niet of het jou tijdens de training is opgevallen, maar Joep doet graag een poging om vliegen te vangen. Heel komisch, want dit lukt natuurlijk nooit.

Inmiddels heb ik het dagboek ontvangen wat jij hebt bijgehouden tijdens de training. Heel leuk om te lezen.

Bijgevoegd wat foto’s van jouw kleine vriend, en inmiddels ook onze kleine vriend. Alle goeds en hopelijk mag je nog veel honden trainen!

We gaan zorgen dat Joep hier nog fijne jaren heeft, beloofd.”

Help meer honden aan een nieuw thuis