Succesverhaal Karma

Karma||

Succesverhaal Karma

Eindelijk een berichtje van ons. Het heeft even geduurd, doordat we midden in een verhuizing zitten, en dus Karma ook. Niet dat ze het erg vindt, want de voor-en achtertuin van ons nieuwe huis zijn weer groter dan ze nu heeft, oftewel “genieten maar”.  

Het gaat nu héél erg goed met Karma. Ze is een vast onderdeel van ons huishouden geworden, met alle vrijheden die er bij horen. Laten we het zo zeggen, “als wij op de bank willen, vragen we eerst toestemming aan Karma”. Hahaha. 

Ze is helemaal opgebloeid sinds ze bij ons is. Ze heeft haar plekje gevonden. Af en toe lijkt ze gewoon weer een puppy. Spelen, ravotten, dwars zijn. Alles zit er weer in bij haar. Ze geniet iedere dag. Iedereen in de wijk kent haar, en de familie van ons is voor haar ook geen onbekende meer. Iedereen begroet ze super enthousiast, en iedereen reageert zo ook terug. Soms een beetje te enthousiast, want om de 5 minuten aandacht “vragen” is best wel eens vermoeiend.  

Qua omgeving heeft ze hier natuurlijk niet te klagen. Heel veel groen, bos en wandelgebieden. Ze kan haar ei hier echt helemaal kwijt. En dat laat ze blijken ook. Ze moet nog wel even wennen aan de wandelingen. Een beetje wandeling hier duurt ongeveer een uur. Maar ….. langzaam maar zeker raakt ze hier ook aan gewend. Zo blijft ze lekker in conditie. 

We kunnen met een gerust hart zeggen, “Met Karma gaat het geweldig”. Ze geniet van het leven, wat wij haar ook wilden geven. Ze heeft het plekje gevonden om lekker oud te worden op een ontspannen manier.  
 
Groetjes van ons allen! 

Help meer honden aan een nieuw thuis