Succesverhaal Noa

noa|||

Succesverhaal Noa

Noa kwam samen met haar dochter in het asiel terecht, angstig en geen vertrouwen. Langzaam aan is dit opgebouwd door geduldig en rustig met haar om te gaan. Door met het Dutch Cell Dogs programma mee te gaan en andere mensen en honden te zien heeft Noa beetje bij beetje leren omgaan met allerlei prikkels. Ze had het geluk dat ze bij trainer A werd geplaatst omdat ze ook nog net wat extra schrik heeft voor mannen.  

Noa maakte kleine stapjes vergeleken met de andere honden maar dankzij het meedoen aan Dutch Cell Dogs en het gekoppeld zijn aan trainer A heeft ze geleerd dat de riem toch niet iets heel erg engs is. In de auto zitten vind ze tegenwoordig zelfs leuk! Ze staat tegen het raam aan naar buiten te staren en wil alles zien. Ze zal denk ik niet van haar snelle schrikken afkomen maar dat hoeft ook niet.  

Noa doet het verder heel goed thuis, ze gaat is heel beschermend over mij en de twee katten in huis. Zodra er iets onbekends binnen komt zorgt ze dat haar roedel veilig is en jaagt ze het “gevaar” weg. Ook is ze al een paar keer wezen logeren. Hier is dan ook een andere hond aanwezig, het start nog vol spanning maar al snel heeft ze in de gaten dat het veilig is en trekt ze helemaal bij. Ze voelt zich zelfs veiliger door de andere hond.  

Dankjewel dat ze met jou mee heeft mogen doen aan het programma, ik denk dat ze er heel veel aan heeft gehad! 
 
Groetjes en een knuffel van Noa 

Help meer honden aan een nieuw thuis