Succesverhaal Tank

tank|

Succesverhaal Tank

Hoi Trainer 

Ik heb Tank (voorheen Papi en Kaya) nu dik 3 weekjes bij mij in huis en is echt mijn maatje aan het worden,  het is echt een lieve hond. Thuis is hij lekker chill en vindt hij aandacht en kroelen leuk, maar ligt net zo lekker op een botje te knagen of te snurken. 

Buiten wil hij graag trainen of lekker ravotten als je dat toelaat. hij is leergierig en luistert goed, de basis commando’s doet hij heel erg goed waardoor het makkelijker voor mij is om door te gaan met trainen met behulp van de clicker en hij lijkt het steeds leuker te gaan vinden. Ik heb Tank en mezelf dan ook op 2 cursussen ingeschreven dus we gaan een leuke, spannende en uitdagende tijd tegemoet.  

In het trainings dagboek zei je dat hij soms net een clown is, nou dat is echt zo. Het is soms echt net een clown en hij heeft hij zo zijn ondeugende momenten. Vooral met een bal die hij niet los wil laten en die je dan om wil ruilen voor wat worst, nou hij is tegelijkertijd de worst aan het eten met de bal in zijn bek! Hij moet tijdens het zwemmen altijd een stok uit het water trekken en waar die hem vandaan duikt is veelal een raadsel en dan komt hij helemaal trots aangelopen met zijn blije bakkes. 

De training van jou heeft echt geholpen Tank te vormen en heeft een goede basis gelegd om op voort te borduren. Ik hoop dan ook dat je nog meer honden kunt helpen op deze wijze, en ik hoop dat je in de toekomst een hondje op dezelfde manier een gouden mand kunt bieden. 

Tank is na zoveel maanden eindelijk vrij en gaat een goed leven tegemoet door toedoen van jou. Ik wil jou dan ook bedanken voor de aandacht en liefde die je tank gegeven hebt tijdens het trainen.  
 
Succes met tijd die je nog rest binnen de muren en als laatst wilt tank je een poot en zijn fijne glimlach geven, 

Groetjes 

Help meer honden aan een nieuw thuis