Succesverhaal Prim

prim|

Succesverhaal Prim

Hey trainer van Prim!  
Ze heeft al veel namen gehad, in Amsterdam was haar naam Riley, bij jou Yutah, in het asiel in Enschede Pien, en nu bij ons thuis Prim.  

Wij hebben Prim in maart geadopteerd toen ze al één jaar en 3 maanden oud was. In het begin was ze heel erg bang. Alles was nieuw en eng. Door veel met haar dingen te doen is ze over veel van haar angsten heen gekomen. Ze vond auto’s en televisies erg spannend en kroop altijd helemaal in elkaar, nu zit ze vrolijk in haar bed voor de tv en springt ze zo de auto in!  

Wij kregen aan het begin te horen dat Prim niet geïnteresseerd was in speelgoed, nou dat klopte voor geen meter! Bij ons heeft ze het huis vol met ballen en touwen, en twee knuffeldieren. Elke nacht kiest ze een knuffeldier en die neemt ze mee naar bed 🙂  

Prim woont nu samen met 3 katten, en dat vindt ze hartstikke leuk! Ze probeert eindeloos met de katten te spelen, de katten begrijpen het alleen niet helemaal.

Ons was ook verteld dat ze nog nooit was getraind, Amsterdam had dit niet doorgegeven aan Enschede. Dus wij zijn druk aan de bak gegaan met alle basis commando’s, die zij allemaal binnen een dag al onder de knie had! Wij waren overtuigd dat ze gewoon ongelooflijk slim was maar hoorde nu, maanden later, dat ze toch al een training had gehad! Die is mooi blijven hangen!

Ze is nog steeds snel afgeleid door de wereld om haar heen, alles is interessant. Buiten is haar favoriete activiteit in het gras rollen, in het dagboek lazen we al dat dit al vroeg is begonnen. Thuis ligt ze het liefst met ons op de bank te knuffelen. Meestal helemaal op schoot terwijl het niet past.

Bedankt voor de goede training van Prim en het leuke dagboek! We hebben smeerkaas nu toegevoegd aan haar snacks 🙂  

Veel groetjes,

De nieuwe familie van Prim 

Help meer honden aan een nieuw thuis