Succesverhaal Trixie

succesverhaal trixie|asielhond trixie|trixie hond

Succesverhaal Trixie

Alweer een succesverhaal om blij van te worden! Trixie trainde dit jaar mee met ons en kwam in het dierenasiel de liefde van haar leven tegen. Hop, samen lekker naar huis toe, en daar is ze ook gebleven. Lees hier het verhaal van Trixie in haar nieuwe thuis.

Heeej jij daar!

Wist jij dat er eerst elke week een meid langs in het asiel kwam om met mij te wandelen? We liepen hele lange wandelingen, dat was zooo lekker! Ineens mocht ik mee de auto in. Dat was spannend!

Ik kwam aan in een knus huisje. Met een mandje vol met ballen en ander speelgoed. Er lag zelfs een lekkere bot klaar in mijn bed. Ooh dat was smullen!

Einde van de middag kreeg ik een lekkere hap vlees. Zelfs dat was lekker! Na het eten sprong ik gelijk bij die meid op de bank en heb ik haar bedankt door een hele hoop kusjes te geven. Wat was ik blij!

asielhond trixie

Nu begin ik echt te wennen. Lekker lui op de bank, terwijl het niet mag hihi, en de hele dag omringd zijn met een hele hoop tennisballen!

Soms ga ik ook mee naar haar familie. Daar kan ik spelen met andere hondjes. Af en toe speelt die meid en haar kleine neefje mee. Dat is pas leuk! Want die bal blijft maar gaan en gaan!

Ik begin ondertussen ook mijn jasje uit te doen. Ik voel dat ik weer mijzelf kan worden. Ik laat steeds meer mijn mooie glanzende vacht zien. Ik ga ook steeds harder rennen, zeker als we gaan fietsen, want ik wil winnen van die fiets!!
Gisteren gingen we naar een hele grote zandvlakte. Die meid bleef maar gooien met de bal en zo’n lange stok, daardoor kon ik vele meters vooruit rennen! Ja, ze had zelfs de riem losgemaakt, tja, ik kom wel terug hoor als je die bal gooit!

trixie hond

‘s Avonds ga ik graag even bij die meid liggen. Dat gekriebel door mijn loslatende vachtje vind ik heel erg lekker. Ik ga dan op mijn rug liggen zodat ze overal goed bij kan!

Maar als ze stopt, laat ik haar wel even weten dat ze door moet gaan. Hoe durft ze zomaar te stoppen!

Ik ben heel benieuwd wat er allemaal nog gebeuren gaat! Ik weet dat ik binnenkort naar hele hoge bergen ga en daar ook lekker zwemmen mag. Het is allemaal spannend, maar ik heb er wel zin in! Ik blijf wel goed oefenen met wat jullie mij geleerd hebben hoor! Ik kan dat zo goed!!  Bedankt, ik heb daar nu heel veel aan.

En bedankt, lieve trainer, dat je met mij gewerkt heb, ik vond het ontzettend leuk met je!

Ik ga zo weer lekker naar het bos, ik moet alle takken meenemen van mijzelf, dus ik ga alvast klaar staan bij de deur.

Blijf jij ook je best doen?

Een lik en pootje van Trix!

Help meer honden aan een nieuw thuis