Succesverhaal van Djago

Dutch Cell Dogs

Succesverhaal van Djago

Hallo,

Wij hebben Djago sinds 2 maandjes in huis. De eerste weken dat we Djago in huis de hadden was hij soms nog best onzeker. Soms was hij bang voor mensen en begon dan te blaffen, soms als we ‘s morgens beneden kwamen lag hij wat bang en onzeker in z’n mand, maar inmiddels is het een hele blije hond geworden en loopt hij vrolijk kwispelend rond.

Hij gaat gezellig mee naar mijn werk (Ik ben dierverzorgster op een mbo opleiding dierverzorging) en ben ook een basiscursus met hem gestart, zodat we als hij oud genoeg is behendigheid met hem kunnen gaan doen. Ik merk duidelijk dat de knoppen er al op zitten en ben heel blij dat hij mee heeft kunnen doen aan jullie project!

Djago is ook al 2 keer mee geweest met een rondje hardlopen, ook dit doet hij super. Eigenlijk vind hij alles leuk als hij maar mee mag!

Gisteren zijn we naar die dierentuin geweest en ook toen mocht hij mee. Hij vond het geweldig en stond samen met ons over de hekken naar de dieren te kijken. Zo grappig!

Hij is uiteraard ook flink ondeugend, maar dat hoort ook wel een beetje bij de leeftijd…dan ploft hij ineens op de bank en gaat je aan liggen kijken: kijk eens wat ik doe…of hij steelt een schoen en holt er dan heel hard mee weg of hij steelt gauw het eten van je bord als je heel even weg bent…boefferig genoeg dus!

Ik wil graag nog een brief schrijven voor de gedetineerde die hem getraind heeft, als hij niet zo hard met hem aan het werk was geweest dan hadden wij niet zo’n makkelijke en leuke hond gekregen!

Groetjes,

De nieuwe baasjes van Djago

Help meer honden aan een nieuw thuis