Succesverhaal Joris

Dutch Cell Dogs

Succesverhaal Joris

Hallo, Mijn naam is Joris en heb mijn training gehad bij de Dutch Cell Dogs in het jaar 2012 vanuit het asiel Tilburg. Hier zat ik toen ik ongeveer negen maanden was.

Het gezin dat me adopteerde had al een hond en waren op zoek naar een andere hond erbij, vanaf het moment dat ze me zagen en Doerak, de andere hond, me leuk vonden kreeg ik een nieuw huis. Alleen was ik toen net met de training bij Dutch Cell Dogs begonnen en mocht ik nog niet mee. Elke dag werd ik uitgelaten samen met Doerak zodat ik aan ze kon wennen en toen was ik klaar en mocht ik mee. Wat een feest! Ik vond het fijn om weg te lopen achter de katten aan.

Ik woon sinds oktober 2012 bij hen, maar Doerak stierf in 2013. Toen was ik alleen, dit vond ik niet leuk maar in augustus 2013 adopteerde mijn baasje een jong hondje, ook uit asiel genaamd: Lady. Daar werd ik al vlug dikke maatjes mee en ik ben nu zes jaar oud en heb mijn wilde haren wat verloren, maar geniet nog elke dag van dit gezin en we denken geregeld terug aan mijn dagen in het asiel en dat ik via Dutch Cell Dogs een training heb gehad. Dit is mijn laatste foto genomen op 19 september 2018 lekker een dag op het strand Ik wens alle honden die de training krijgen via Dutch Cell Dogs net zo’n fijn huis.

Groetjes Joris

Help meer honden aan een nieuw thuis.