Succesverhalen Zach

zach||||

Succesverhalen Zach

Hallo, 

Mijn naam is Zach, ook wel bekend als Flex. Ik ben geadopteerd door een stel zonder kinderen of andere honden (gelukkig maar!) acht weken geleden. Ik ben hun nieuwe baby ook al word ik al acht dit jaar. Mijn baasjes hebben mij online gevonden, ze vonden het fijn dat ik een oudere hond ben en dat ik niet zo graag met andere honden of kinderen wil zijn.

Mijn favoriete plekje in mijn nieuwe huis is op de grote bank voor de TV. Soms zetten mijn baasjes klassieke muziek op voor mij om te relaxen, dat deden ze vooral in het begin toen ik alles nog spannend vond. De eerste paar weken had ik soms nachtmerries, dus ik mocht bij mijn baasjes in bed slapen. Nu heb ik dat niet meer zo vaak maar vind het nog steeds geweldig om bij mijn baasjes te slapen.

Soms als het koud is krijg ik een trui aan van mijn baasjes, of zelfs beter! Mijn oranje shirt die ik aan had op koningsdag!

Ik houd van spelen. Ik heb een hele bak vol speeltjes en wanneer ik zin heb pak ik er een uit om samen met mijn baasjes te spelen. Ik ben ook dol op gaten graven in het zand en verzamelen van takken. Het vrolijkst ben ik na een lange actieve wandeling, dat doet me goed.

Met andere honden en heel soms ook mensen heb ik nog wel probleempjes, vooral als ze te luidruchtig zijn of dichtbij komen. Maar met de hulp en structuur van mijn baasjes zal ik minder bang worden.

Help meer honden aan een nieuw thuis