Teamdag
Het team van Dutch Cell Dogs

Teamdag

Introductie:

Bij Stichting Dutch Cell Dogs weten we dat teamwork en elkaar vertrouwen essentieel is voor het bereiken van onze doelen. Hoewel onze instructeurs verspreid wonen door het hele land, laten we dit geen obstakel zijn. Ongeveer 6 keer per jaar komen we samen voor een Teamdag. Op deze dag kijken we terug, zijn we samen en kijken we vooruit. Onlangs hadden we weer zo’n dag. Het was gezellig en chaotisch. FotoLinda was deze dag aanwezige om kosteloos prachtige foto’s te maken van het team.

Het Versterken van Ons Team:

Iedere Teamdag is anders en deze dag stond in het teken van het trainen van honden. Samen zijn de instructeurs elkaar honden gaan trainen. Dit stelt ons instaat om onze kennis en ervaringen uit te wisselen. Het delen van verschillende perspectieven en benaderingen heeft ons team versterkt en ons in staat gesteld om nog effectiever te zijn in ons werk.

Tijdens de Teamdag hebben we de tijd genomen om verschillende trainingstechnieken en oefeningen te bespreken en uit te leggen. Door onze expertise te delen en samen te oefenen, kunnen we de kwaliteit van onze training verder verbeteren. Voorbeelden uit trainingen worden aangehaald door de instructeurs en worden nagebootst tijdens de teamdag om zo de mensen en de honden te helpen bij hun groei en ontwikkeling.

Het Belang van Beeldmateriaal:

FotoLinda, een getalenteerde fotograaf en vriendin, heeft ons tijdens de Teamdag verrast door kosteloos nieuwe foto’s van ons te maken voor op de webshop. Dankzij haar hebben we weer super mooie foto’s van onze merchandise. Hoewel de meeste instructeurs toch liever met mensen en honden werken stralen ze allemaal op de foto.  We nodigen je uit om een kijkje te nemen op de webshop en ons te zien schitteren.

Een Ontbrekend Lid:

Hoewel de Teamdag een geweldige ervaring was, ontbrak er één instructeur: Barbara. Helaas kon ze er niet bij zijn, super jammer maar ze zal er zeker weer de volgende Teamdag bij zijn.

Conclusie:

Onze Teamdag bij Stichting Dutch Cell Dogs was een dag vol teamwork, kennisdeling en vertrouwen. Met de komst van 4 nieuwe Dutch Cell Dogs helden hebben we ons team versterkt en weer eens stukje van onze kennis overgedragen. Kennis staat bij ons hoog in het vaandel, we doen er dan ook alles aan om iedereen super goed op te leiden. Met dank aan FotoLinda hebben we nu prachtige foto’s voor op de webshop. Het was fijn om weer samen te zijn met zulke leuke mensen, onze Dutch Cell Dogs helden!

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans