Trainer G. en Chanel hebben heel veel van elkaar geleerd
chanel_buck

Trainer G. en Chanel hebben heel veel van elkaar geleerd

Voor Chanel hadden we een ambitieuze trainer nodig met goede clicker skills. Omdat G. al eerder heeft getraind werd hij uiteindelijk aan Chanel gekoppeld. G. wilde graag nog meer leren over hoe je het beste met een hond om kan gaan en hoe je gewenst gedrag effectief aanleert.

En daarvoor is Chanel de perfécte leerschool geweest, want zij ervaart snel stress in nieuwe omgevingen en heeft in dat soort situaties nog veel steun en duidelijkheid nodig. Krijgt ze dat niet, dan kan ze uitvallen naar zowel honden als mensen.

Trainer G. laat Chanel weer stralen

G. moest dus vanaf de eerste les meteen intensief aan het werk met haar om dit traject succesvol te maken. Hij ging er volop voor; als G. en Chanel samen aan het werk zijn, is er geen speld tussen te krijgen. Ze zijn op dezelfde manier serieus harde werkers die de opdrachten met precisie uitvoeren.

Hierdoor is Chanel met de steun van G. iedere les meer gaan stralen. Ze heeft nooit uit hoeven vallen, want ze voelde zich veilig. Vol van vertrouwen mocht ze van G. leren. Hij heeft veel geduld met haar gehad waardoor Chanel steeds minder stress ervaarde en positiever werd.

buck_chanel

Chanel wordt steeds dapperder

Chanel durfde in het begin de bus niet in, maar hoe meer positiviteit ze van de samenwerking met G. ervaarde, hoe dapperder ze werd. Nu springt ze zonder twijfel een bus of auto in.

Dit mooie succesverhaal lezen? Klik hier!

Wil jij ook bijdragen aan nieuwe kansen voor honden als Chanel? Word Dutch Cell Dogs held, dat kan al vanaf €3 per maand!

Wegens privacyregels mogen we G. zijn volledige naam niet noemen en staat hij niet volledig op de afbeelding.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans