Trainer L. en Bailey zijn door elkaar enorm gegroeid in zelfvertrouwen

trainer l bailey|

Trainer L. en Bailey zijn door elkaar enorm gegroeid in zelfvertrouwen

De allerjongste van de groep, puppy Bailey, mocht gaan trainen met L. Hij was erg onzeker en begon te blaffen wanneer hij mensen zag. Trainer L. ontfermde zich met grote zorg over hem.

Ze gingen samen aan de slag en wij zagen in het begin niet één maar twee paar bezorgde puppy ogen naar ons kijken tijdens de uitleg. Ze vonden het allebei hartstikke spannend maar wilden tegelijkertijd zó graag vooruit! Ook stonden ze heel erg open voor de lessen die geleerd gingen worden.

Bailey voelt zich veilig bij trainer L.

Ze gingen aan de slag. Bailey leerde van trainer L. samen te werken, zich veilig te voelen in nieuwe situaties en nog zoveel meer. Ze begonnen beiden te ontspannen en vertrouwen te krijgen in hun eigen kunnen. L.’s timing met de clicker was al gauw heel goed; zo werden de opdrachten voor Bailey nog duidelijker. Vol vertrouwen liep Bailey met trainer L. mee, netjes aan een slappe lijn en met volop aandacht voor L. Bailey durfde in het begin nog niet te spelen, maar nu heeft hij vol enthousiasme van L. geleerd hoe je dat doet. Er is eigenlijk geen enkele situatie te gek voor dit team. Trainer L. is nu de stabiele factor voor Bailey; wanneer hij iets spannend vindt, blaft hij niet, maar kijkt hij naar L.

Bailey leert trainer L. door te zetten wanneer het even tegenzit

L. heeft hard gewerkt. Ze heeft het niet altijd makkelijk gehad met zichzelf maar ze heeft altijd doorgezet. Samen hebben ze super veel geleerd en zijn ze enorm gegroeid in zelfvertrouwen (en Bailey ook in formaat). Bailey en trainer L. hebben het beste in elkaar naar boven gebracht. We hopen dat ze allebei nooit zullen vergeten hoe ver je kunt komen door in jezelf en elkaar te geloven.

Ben jij geraakt door dit verhaal? Steun ons dan alsjeblieft, zodat wij nog meer honden als Bailey en trainers zoals L. kunnen helpen!

Word donateur!

Wegens privacyregels mogen we L. haar volledige naam niet noemen en staat L. niet volledig op de afbeelding.