Trainer L. was Hulk zijn reddende engel
trainer asielhond

Trainer L. was Hulk zijn reddende engel

L. was onze reddende engel dit blok; vlak na de eerste les schoot hij ons te hulp omdat er een trainer uitviel. Hierdoor kreeg knappe Hulk een tweede kans die hij heel hard nodig had. Hulk kan namelijk niet zo goed tegen opgesloten zitten. Hij gaat dan zichzelf beschadigen en put zichzelf uit door constant dezelfde rondjes te draaien in zijn kennel. Hulk wil niets liever dan erop uit, nieuwe dingen leren en samen trainen.

Hulk kan tijdens de training zijn zorgen even vergeten

Wanneer L. met Hulk traint, is er niets meer te zien van Hulk zijn problematiek in het asiel. Wij denken dat Hulk dit tijdens de training ook echt even kan vergeten. Trainer L. heeft er op die manier voor gezorgd dat Hulk weer is gaan leren om te ontspannen, om samen te werken en niet constant gestrest te zijn.

Trainer L. heeft discipline gekregen door Hulk

Hulk heeft er op zijn beurt voor gezorgd dat L. de discipline heeft opgebracht om iedere trainingsdag vroeger op te staan en er voor Hulk te zijn. Trainer L. heeft samen met Hulk super hard gewerkt en zo zijn ze allebei zelfverzekerder geworden in het trainen en leren.     

Lees hier meer mooie verhalen. Wil jij er samen met ons voor zorgen dat trainers en asielhonden het beste in zichzelf én elkaar naar boven halen? Word donateur!

Wegens privacyregels mogen we L. zijn volledige naam niet noemen en staat L. niet volledig op de afbeelding.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans