Trainingsprogramma bij PI Alphen aan den Rijn in the picture!

Trainingsprogramma bij PI Alphen aan den Rijn in the picture!

Nu.nl ging in gesprek met PI Alphen aan den Rijn over het mooie project dat zij samen met Dutch Cell Dogs sinds eind augustus zijn gestart. Bij dit project worden de honden Andy, Bruno, Donna, Hera, Maupie en Ricky getraind om ze een grotere kans te geven op een mooie toekomst in vrijheid.

PI Alphen aan den Rijn: “Acht weken land trainen gedetineerden asielhonden op weg naar een betere toekomst voor beide partijen. We zijn trots dat we onderdeel zijn van dit mooie project, want iedereen verdient een tweede kans”.

Uiteraard zijn wij ook trots op de samenwerking met PI Alphen aan den Rijn. Vanaf de start van dit project zien onze trainers de positieve invloed op zowel de honden als de gedetineerden. Langzaam ontwikkelen de honden zich tot echte gezinshonden.

Wil jij het project in Alphen aan den Rijn en al onze andere projecten steunen? Wordt donateur voor maar € 3,- per maand of doneer eenmalig een bedrag. Alle hulp is welkom, zodat we nog meer honden een grotere kans op een mooie toekomst bij een liefhebbende eigenaar kunnen geven!

Lees het artikel op nu.nl

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans