Content Marketeer (24u – 32u)

Stichting Dutch Cell Dogs is per direct op zoek naar een enthousiaste, creatieve Content Markteer voor 24 uur – 32 uur per week.

Stichting Dutch Cell Dogs helpt asielhonden en gedetineerden op weg naar een betere toekomst. Samen gaan zij binnen het unieke en succesvolle trainingsprogramma op weg naar een nieuw leven. Met de inzet van 10 Dutch Cell Dogs helden en een stel fantastische vrijwilligers zorgen wij voor een betere toekomst voor mens en dier. De instructeurs werken op locatie en het kantoor is gevestigd in Bergeijk, Noord-Brabant.

Wie ben jij?

Jij vindt het leuk om fondsenwervende teksten te schrijven en zorgt ervoor dat de donateur weet waarom zijn of haar gift zo hard nodig is. Je werkt gestructureerd en houdt ervan om het verhaal van Dutch Cell Dogs via verschillende kanalen te vertellen. Je bent gek op social media maar je draait je hand niet om voor andere kanalen zoals e-mail of organisch verkeer. Je begrijpt dat ieder kanaal om zijn eigen contentvorm vraagt en je krijgt er een kick van om zoveel mogelijk volgers en donateurs te werven. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en de instructeurs te bellen om verslag te doen van de training. Je gaat langs bij een asiel of instelling wanneer dit past in je agenda. Je raakt geïnspireerd door het verhaal wat je daar hoort en werkt dit meteen uit om het te kunnen delen.

Dagelijks werk je samen met een online marketeer waarmee je kunt sparren. Daarnaast is er een marketing adviseur betrokken bij de stichting die meedenkt op het gebied van fondsenwerving.

Vereisten:

  • Je bent gek op honden, bij voorkeur heb je zelf een hond;
  • Je hebt een vlotte pen en je schrijft foutloos nieuwe content;
  • Je bent op de hoogte van de laatste online marketing ontwikkelingen, social media heeft geen geheimen voor jou;
  • Je hebt ervaring met WordPress en Mailchimp;
  • Je hebt kennis van InDesign of Photoshop (pré);
  • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en hebt oog voor detail;
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:

Het allerbelangrijkste is dat wij een goede combinatie bieden van gezelligheid, hard werken en dat we samen de maatschappij veiliger kunnen maken! We gaan altijd voor resultaat, want dat geeft ons de kans om meer mensen en meer honden te helpen. We zorgen wel dat het werken met enthousiasme gebeurd. We geven je dan ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je taken. Je hebt de ruimte om uit te groeien tot de beste. De beste zijn is namelijk ook de ambitie van Dutch Cell Dogs. Je ontvangt een marktconform salaris. De functie is per direct beschikbaar. Het is mogelijk om zelf je werktijden in te plannen en deels thuis te werken, maar dit kunnen we samen nader bepalen. Daarnaast hebben we koffie en thee in overvloed. We hebben twee kantoorhonden en jouw hond is welkom op het werk.

Enthousiast? Solliciteer!

Stuur ons je CV en motivatie! Dit kan naar [email protected] Graag ontvangen we jouw sollicitatie vóór 15 maart 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.