Wim Bens, voorzitter

wim bens

Wim Bens, voorzitter

Ontmoet onze voorzitter: Wim Bens

Wim brengt een schat aan ervaring en expertise mee naar ons bestuur. Al meer dan 30 jaar is hij zelfstandig adviseur en interimmanager, gespecialiseerd in het organiseren, opzetten en managen van multi-stakeholder-samenwerkingen. Zijn focus ligt op de snijvlakken van onderwijs, onderzoek en praktijk, waar hij verbindingen legt en samenwerkingen initieert. Hij heeft een indrukwekkend trackrecord in campusontwikkeling, innovatieprojecten en de ondersteuning van startups en ondernemerschap, vaak in publiek-private samenwerkingsvormen.

Wim raakte betrokken bij Dutch Cell Dogs via zijn dochter, die werkzaam is in het werkveld. Na één van onze inspirerende demonstratiedagen was hij direct overtuigd van de waarde en impact van onze organisatie. Sinds 2020 maakt hij deel uit van het bestuur en bekleedt hij de rol van voorzitter.

Tijdens zijn termijn als bestuurslid streeft Wim ernaar om Dutch Cell Dogs verder te ontwikkelen en uit te bouwen tot een stabiele, gezonde en professionele organisatie die kan groeien en bloeien. Zijn doelen omvatten zowel de verdere ontwikkeling van een solide financiële basis als het waarborgen van een toekomstbestendige organisatie. Daarnaast richt hij zich op de verdere professionalisering en stabiliteit van onze activiteiten en initiatieven.

Naast zijn professionele betrokkenheid heeft Wim een grote liefde voor honden. Hij geniet er ook van om mensen te inspireren, coachen en begeleiden in hun ontwikkeling. In zijn vrije tijd speelt hij graag golf, bridge, maakt wandelingen en onderneemt leuke activiteiten met zijn kleinkinderen.

Wij zijn trots om Wim als onze voorzitter te hebben en heel blij met de waardevolle bijdragen die hij levert aan de ontwikkeling van Dutch Cell Dogs.